Відомий український синоптик Наталка Діденко розповіла, якою буде погода в Україні в середу, 4 серпня. Що зміниться в найближчі кілька днів.

Про це вона розповіла на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, де регулярно повідомляє українцям про погоду на майбутні дні, і цей не став винятком.

На тлі високого атмосферного тиску, до України наближається циклон Henri. Фронт принесе на захід України короткочасні дощі з грозами. Спочатку невеликий дощик, а потім злива очікується у Вінницькій, Житомирській та Одеській областях. На решті території країни очікується суха погода.

Температура повітря розподілиться рівномірно, а на Сході і півдні буде жарко - від 27 до 32 градусів тепла. На Заході найсвіжіше - +22+26 градусів.

Вітер буде південно-східний і південний, не надто сильний.

Популярні новини зараз

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

У Києві Максимальна температура повітря складе приблизно 27 градусів тепла. Істотних дощів не очікується, і лише до вечора західну частину столиці може торкнутися циклон з назвою Henri. У п'ятницю і суботу шанс на дощі посилиться.

Погода в Україні 4 серпня, фото: Facebook

"5-6 серпня, кому цікаво і важливо, відчутно посилиться вітер, ймовірно навіть у штормових значень. Тому поки явно не варто квіліти Ярославної в бік осені, серпень міцно тримає літню булаву в руках)" - підсумувала Наталка Діденко у своїй публікації на Facebook.

Київ, фото: Знай.ua

Варто відзначити, що раніше синоптики передбачали прогноз погоди на останній місяць літа. Перші кілька тижнів буде спекотна погода, однак, ближче до середини місяця температура почне поступово знижуватися, і, відповідно, почне холоднішати.

Нагадаємо, що у Нью-Йорку затопило метро, влада закликала людей відсидітися вдома: всьому виною шторм " Ельза"

Раніше ми писали про те, що Крим продовжує йти під воду: затоплені будинки, перелякані люди і тотальна зневіра

Також портал Знай.uа писав, що Венеція, Мальдіви та ліси Амазонки постраждали від глобального потепління: топ-10 місць, які скоро зникнуть.