На одній зі сторінок в соціальній мережі Facebook з'явилася інформація про чергові махінації з боку працівників супермаркету "Сільпо".

Жінка на фотографіях відобразила, як магазин виходить із ситуації, коли термін придатності добігає кінця. Вони вирішують клеїти стікери зі знижками і навіть заробити на цьому, якщо не перевіряти інформацію.

Магазин "Сільпо", скріншот: YouTube

"Сир за звичайною ціною коштує 239/кг, при мінус 50% ціна стає 344/кг.в іншому магазині ще наклеєно перед цим -25%. Тобто, це проблема не однієї точки. Чи отримає на горіхи той, хто криво наклеює?", - пише вона в публікації.

І дійсно видно, що сир має дві наклейки з 50% знижкою, ось тільки на верхній ціна вказана в розмірі 344 грн за кілограм, а під нею — 239 грн/кг.

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Показати ще

Сир в "Сільпо", фото: Facebook

"О, вже й тут метод "Чорна п'ятниця по-українськи" використовують. Фокусники в Сільпо!", "Реальна знижка виходить при базовій ціні в 239 грн - 30%. Але ж наклейка у 50% - яскравіше). Цікаво, супермаркет в розрахунках з виробником при калькуляції обсягів продукції, збутої по знижках перед закінченням термінів придатності, яку ціну застосовує?", - пишуть користувачі в коментарях.

Сир в "Сільпо", скріншот: Facebook

Нагадаємо, замість сосиски з тіста на покупця випали мухи, чоловік не витримав: "Завтра будуть з черв'яками"

Як повідомляв Знай.ua, викинути шкода, а їсти - небезпечно: скумбрія з відомого супермаркету при розморожуванні перетворилася на смердючий кисіль

Також Знай.ua писав, українці знайшли в магазині хліб за ціною чорної ікри - "Ще платіжка за газ прийде... "