6 січня 2022 року, в Кропивницькому стався жахливий випадок - водій маршрутки помер прямо за кермом.

У цей день він протягом декількох годин возив пасажирів по місту, але згодом поскаржився на несправність автомобіля, висадив людей з салону і поїхав в автопарк. На жаль, по дорозі йому стало дуже погано, на одній з центральних вулиць. Маршрутка вилетіла з дороги до бетонного стовпа, але медики, які приїхали на виклик, лише констатували смерть.

Маршрутка, скріншот: Youtube

Є попередня інформація, що 61-річний Валід Кірсанов помер від серцевого нападу. Але офіційних даних експертизи ще немає. Хоча, якщо почитати коментарі в мережі, можна побачити, що більшість користувачів пишуть саме про наслідки вакцинації.

"Він з гаража виїхав, а там же перевіряють їх транспорт. Начальник каже, що чоловік йому подзвонив і сказав, що зчеплення барахлить. Висадив людей, ось їхав. Мабуть, погано стало... Я їхала випадково в город і побачила це. Вискочила, але запізнилася", - заявила його дружина.

Популярні новини зараз

Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

Маршрутки, скріншот: Youtube

"Мабуть людина відчувала свою смерть... і тому врятував від загибелі багатьох інших. Посмертне йому спасибі...", "Царство Небесне йому... спочатку про людей подумав", "Відмучився колега, вічна пам'ять", - пишуть користувачі.

Нагадаємо, дружина українського футболіста розбилася в ДТП: зачепила Евакуатор і полетіла у відбійник

Як повідомляв "Знай.ua", диво Різдва: жінка вижила після того, як виїхала на зустрічну і її автомобіль вибухнув від удару, поліцейські ледве загасили

Знай.ua писав, ожеледиця спровокувала масштабні ДТП перед Новим роком: десятки машин склалися на трасі у доміно