путін боїться державного перевороту, тому досі не натиснув "червону" кнопку: політична еліта починає розуміти

Російська еліта починає розуміти поступово, що війна проти України вже фактично програна, і Кремлю не вдалося здійснити свої плани. Про це розповів журналіст-розслідувач міжнародної групи Bellingcat Христо Грозєв. Саме це і є однією з причин, по якій російський диктатор Путін не наважується застосовувати ядерну зброю по Україні.

путін, фото: вільне джерело

Щомісячну допомогу отримуватиме ще одна категорія громадян: хто може розраховувати на виплати від держави

Внутрішні переселенці в Україні отримують декілька видів допомог. Тепер до них додалася ще одна. Уряд схвалив кілька програм, за якими буде виплачуватися щомісячна допомога та іншим категоріям громадян, які постраждали в результаті війни.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Соцвиплати, скріншот: YouTube

Тіна Кароль заявила про непохитну впевненість у перемозі України та її вплив у всьому світі: "Пророчі слова"

Відома українська співачка Тіна Кароль має неймовірну кількість шанувальників своєї творчості по всьому світу, а за її аккаунтом в соцмережі Instagram стежить майже 2 мільйони людей. Зараз її публікації позбавлені колишньої яскравості, оскільки всі вони присвячені сьогоднішнім військовим подіям в Україні.

Тіна Кароль, фото з instagram

Зеленський - зять Путіна: розслідування німецького видання Der Spiegel

Видання Der Spiegel провело розслідування та з'ясувало, що молодша дочка російського президента зустрічалась з Зеленським. Як стало відомо, молодшої дочки президента Росії Катерини Тихонової був роман з зеленським. Про це повідомляє німецьке видання Der Spiegel. Зауважимо, що мова йде не про президента України, а про відомого танцюриста балету.

Катерина Тихонова. Фото: скриншот відео

Далекобійна артилерія, протикорабельні ракети та безпілотники — Боріс Джонсон про додаткову допомогу Україні

Велика Британія оголосила про надання Україні додаткової допомоги у розмірі 1,3 мільярда фунтів стерлінгів. Київ отримає далекобійну артилерію, протикорабельні ракети і безпілотники, уточнив Джонсон у своєму Twitter. Великобританія оголосила про надання Україні додаткової допомоги в розмірі 1,3 мільярда фунтів стерлінгів.

Борис Джонсон. Фото: YouTube

Заступник командира "Азову" записав термінове відео: про фейки окупантів та спецоперацію

Заступник командира полку "Азов ""Калина" записав відео, він розвіяв міфи російських брехливих ЗМІ та попросив українців набратися терпіння. Калина розповів, що знаходиться на "Азовсталі", спростовуючи тим самим повідомлення російських ЗМІ, що він вже вийшов із заводу та знаходиться у них під допитами.

Заступник командира полку "Азов" "Калина". Фото: Telegram