Перша леді Олена Зеленська показала українську трагедію: "Понівечені міста. Понівечені люди"

Перша леді Олена Зеленська виступила на онлайн-сесії під час Всесвітнього Міжнародного форуму в Давосі. Дружина президента зазначила, що її надихнули люди, які називали себе "новими друзями України". На жаль, до цього їх спонукала війна. Однак перша леді запросила нових друзів до спільної боротьби, тому що, на її думку - це і є дружба.

Олена Зеленська, скріншот з відео

Підготовка до реваншу: Олександр Усик запросив спаринг-партнера, у якого "навички кращі", ніж у Ентоні Джошуа

Чемпіон WBA, IBF і WBO в суперважкій вазі Олександр Усик активізує підготовку до матчу-реваншу з Ентоні Джошуа і запрошує для спарингу голодного претендента Мартіна Баколе. Ентоні Джошуа повідомив, що його суперник Олександр Усик знайшов ідеального спаринг-партнера для їхнього матчу-реваншу.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Олександр Усик та Ентоні Джошуа

Виплата пенсій під час воєнного стану: завершення фінансування та старт нових "подарунків"

Перше питання, яке хвилює громадян, чи будуть затримки виплати пенсій в умовах воєнного стану і на що в майбутньому розраховувати. На це питання в ефірі єдиних новин відповів голова правління Пенсійного фонду України Євген Капінус. Зі слів голови, незважаючи на воєнний стан, жодних затримок у виплаті пенсій не було.

Пенсії. Фото: скрин відео

Захищаючи Україну загинув дворазовий чемпіон України Олег Прудкий - осиротіло двоє дітей

У боях з російськими окупантами загинув майстер спорту міжнародного класу з боксу, чемпіон України Олег Прудкий. Боксер, який після завершення спортивної кар'єри пішов у силові структури і приєднався до елітного підрозділу "КОРД" загинув 22 травня. Однак подробиці загибелі не повідомляють.

Загиблий спортсмен. Фото: Facebook

ЗСУ завдає нищівних ударів по окупантах, елітний підрозділ армії рф розбитий вщент - перехоплення телефонних розмов

Служба безпеки України продовжує перехоплювати розмови окупантів з рідними, і дізнаватися цікаві подробиці перебування окупантів на українській землі. Чергова перехоплена розмова окупанта з близькими дає розуміння, наскільки мають втрати російські військові.

ЗСУ. Фото: Youtube