Канцлер Німеччини Олаф Шольц стверджує, що напад на Україну путін планував давно, а остаточне рішення про вторгнення ухвалив за рік до того вирішального дня 24 лютого, яке назавжди залишиться в пам'яті всіх українців.

Таку заяву Шольц зробив під час інтерв'ю виданню CBS News. Канцлер відзначив, що таке довге планування війни в Україні може говорити про те, що путін готовий до тривалих військових дій. Він упевнений, що ніхто не знає, коли у російського диктатора вичерпаються сили.

Олаф Шольц

"Він є лідером дуже великої країни, де живе багато людей, з багатьма засобами, він дійсно веде цю жорстоку війну і готувався до неї дуже довго", - заявив Шольц.

Також канцлер сказав, що росія відчуває вплив введених заходом санкцій, хоч і путін "цього не визнає".

Популярні новини зараз

Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

[quote author=""]"Це зараз відбувається з країною, яка не настільки розвинена, яка дійсно потребує всіх технологій решти світу для того, щоб мати аналогічний рівень життя і мати шанс бути частиною зростання світової економіки", – сказав Шольц. /quote]

путін, фото: скріншот з відео

Раніше ми писали про те, що головний пропагандист Соловйов назвав канцлера Німеччини, Олафа Шольца, "міллю": "Цілком охамів"

Як повідомляв Знай.ua, заочне протистояння закінчилося? Посол України в Німеччині Андрій Мельник планує вибачитись перед Шольцем за "ліверну ковбасу"

Також портал Знай.ua писав, що важка зброя з Німеччини в Україні готова бити окупантів: новий вид арти із підготовленими командами вже на фронті