Пропагандисти істерять через "хлопки" у Бєлгороді, набридло слухати нісенітниці?: "Припиніть писати"

У російських пропагандистів вже самих "підгоряє" від заяв про "хлопки" у Білгороді. Ведучий відео-блогу в рф істерить через заголовки, які розповідають про "хлопки" у Білгороді. Вибухи у прифронтових містах росії лунають чимраз частіше. Останні новини повідомляють про загиблих, "через хлопки".

"Хлопки" у Білгороді. Фото: скриншот Telegram

Колишня Потапа Ірина Горова дала рецепт щасливого майбутнього після війни: "Важко переживаю кожне втрачене життя"

Відома українська продюсерка Ірина Горова, яка є колишньою дружиною реп-виконавця Потапа (Олексій Потапенко), розповіла про те, що діється всередині неї з початку війни в Україні. У новому пості, опублікованому на її особистій сторінці в соцмережі Інстаграм, Ірина Горова зізнається, що з кожною новиною війни ми наче втрачаємо все живе всередині, віднайти яке вже буде не так просто.

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Ірина Горова, instagram.com/gorovaya_irina

Окупанти влаштували п'яні розбірки та перестрілку між собою, а про компенсацію за бойові втрати можна забути — перехоплення ГУР

В Головному управлінні розвідки оприлюднили перехоплену розмову окупантів, які скаржаться на те, що на фронті процвітає пияцтво, стрілянина між своїми та крадіжки, бойові втрати оформлюють так, щоб не платити компенсації.

Окупант. Фото: скриншот Youtube

Напарниця Майкла Щура з "Телебачення Торонто" заявила про подвоєння особистості: "Смикається і радіє"

Напарниця Майкла Щура з "Телебачення Торонто" Ярослава Кравченко зізналася, що інколи помічає у собі аж дві особистості.Про це вона пише у новому пості на особистій сторінці в соцмережі Інстаграм. Ведуча "Телебачення Торонто" переконана, що ми повинні багато працювати на перемогу України у війні з загарбницькою росією, але є один нюанс.

Ярослава Кравченко, instagram.com/shalmaza

Диво-борщ без жодної краплі води: українки знайшли, яким рецептом порадувати ЗСУ - млинці "Джавеліна" на десерт

Український борщ визнано об'єктом культурної спадщини ЮНЕСКО. Про це 1 липня 2022 року повідомив Міністр культури Ткаченка. Росіяни вже дуже розлютилися на таку новину, а українці тільки радіють. То чому б на честь цього не навчиться готувати борщ без жодної краплі води? Ви можете передати таку першу страву своєму захиснику на передову або взяти з собою в дорогу.

Український борщ, фото: Знай.ua