Aston Martin презентував гіперкар, який їздить зі швидкістю гоночного боліда "Формули-1". Про це повідомляє портал CarBuzz.

Йдеться про модель Aston Martin Valkyrie Spider. Машина перероблена в кабріолет. Виробник доклав безліч зусиль, що зробити шасі жорсткіше, поліпшити аеродинаміку і спростити установку і зняття верху.

При цьому машина розганяється до 320 кілометрів за годину з відкритим верхом і здатна розвивати швидкість до 349 кілометрів за годину.

Aston Martin Valkyrie Spider. Фото: CarBuzz

Замість дверей у стилі крила чайки у Spider з'явилися нові двогранні двері, які нахиляються вперед. Місце водія з низькою посадкою залишається з шеститочковими ременями безпеки для обох пасажирів.

Популярні новини зараз

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

Aston Martin Valkyrie Spider. Фото: CarBuzz

Знімна дах складається з центральної панелі з вуглецевого волокна, яка прикріплена до лобового скла спереду. Вона також оснащена двома стельовими панелями з полікарбонату з вікнами, які можна прибрати вдома.

Нагадаємо, Alyona Alyona після генеральної "чистки" Софійської площі розповіла про цькування: "Прибереш за собою.

Як повідомляв портал " Знай.ua", Велосипедистка зламала ніс, врізавшись у відчинені двері поліцейського авто: дівчина в лікарні.

Також ми повідомляли, що у МВС пояснили водіям, де не варто перевищувати 50 км / год. Протягом 7 місяців 2021 року в Україні сталося 25 533 дорожньо-транспортні пригоди через перевищення швидкості, в яких 852 людини загинули, а 6719 осіб отримали травми.