Батьки очікують, що бодай дитячий майданчик стане безпечним місцем для їхніх малюків. Однак, інколи й там на дітей може чигати несподівана небезпека.

Один з дитячих майданчиків у російській Тюмені буквально окупували здоровенні щури. Про це повідомляють російські ЗМІ. З'явилося й відповідне відео.

На кадрах видно, як сила-силенна гризунів спокійно бігає між дитячими гірками, турніками та гойдалками. Зазначається, що місцеві мешканці вже повідомляли про проблему і скаржилися у відповідні органи, однак справа з місця не зрушилася.

Щури на дитячому майданчику, кадр з відео

Щури на дитячому майданчику, кадр з відео

Популярні новини зараз

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

Нашестя щурів люди пояснюють тим, що неподалік цього дитячого майданчика розташовані смітники, куди ресторани викидають харчові відходи. Таким чином вони сприяють розмноженню гризунів.

"Картина маслом: літо, гірки, гойдалки і щури. У Тюмені гризуни захопили дитячий майданчик, який знаходиться поруч зі смітниками. Ресторани викидають туди харчові відходи і створюють сприятливе середовище для розмноження шкідників. Місцеві мешканці вже скаржилися владі, але відповіді не отримали. Ну а гризуни продовжують захоплювати двір. Адже не важливо, що говорять киці за спиною у щура", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, зірка "Жіночого кварталу" Катерина Нікітіна навмисне себе "спотворила": "Міські божевільні". Катерина Нікітіна навмисне себе "спотворила"

Як повідомляв портал "Знай.ua", Кошовий, Ткач, Пікалов, Жидков з "Квартал 95" зібралися зі своїми сім'ями заради важливої події: він повертається. Актори "Кварталу 95" зібралися заради важливої події

Також "Знай.ua" писав, дружина Добриніна Даша Квіткова зізналася, що постійно плаче після народження сина: "Накриває". Даша Квіткова зізналася, що постійно плаче після народження сина