У Тернопільському аквапарку двоє лікарів, хірург та анестезіолог, змогли здійснити справжнє диво – реанімували потонулу дитину. Про це розповіли у ДСНС України.

“Дитину вже побачив в стані клінічної смерті”, - зізнається один із героїв-рятувальників. Дитині неймовірно пощастило, що в потрібний момент поруч опинилися справжні лікарі-професіонали.

Того дня, 16 травня, маленька дівчинка ледь не потонула у басейні, розташованому в одному з готельно-розважальних комплексів на Тернопільщині.

Дитину без свідомості, яка плавала на поверхні води, побачила матір. Її переляканий крик про допомогу почули двоє дитячих анестезіологів – Юрій Голінка та Сергій Цісарський. Вони також того дня відпочивали біля басейну.

Чоловіки одразу ж почали реанімувати дівчинку – їй вже спробував надати допомогу працівник закладу, проте марно.

Популярні новини зараз

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Показати ще

Не зважаючи на безліч критичних зауважень з боку свідків події, Сергій та Юрій зуміли повернути крихітку до життя. До готелю під’їхала швидка допомога, яка відвезла дитину до реанімації, у якій працюють рятівники.

У відділенні чоловіки остаточно повернули дівчинку до життя.

«Ось такі вони, українські лікарі. Жертовні та завжди готові прийти на допомогу тим, хто її потребує. За свою небайдужість і відданість справі наші рятівники Сергій Цісарський і Юрій Голінка гідні звання лауреатів Всеукраїнської акції «Герой-рятувальник року»!», - додали у ДСНС.

Нагадаємо, що відважна дівчина витягла шістьох братиків і сестричок з вогню: ризикнула молодим життям заради найрідніших.
Також "Знай.ua" писав, відважний воїн віддав життя за Україну, побратими не стримують сліз: "Богдан був справжнім офіцером". Побратими та рідні попрощалися з полеглим воїном