Всім давно стало відомо, що молитви завжди здатні обернути злобу, агресію або щось погане, пов'язане з вами або вашими близькими, в добро, щастя, благополуччя і умиротворення.

Люди часто звертаються до святих: щоб вилікуватися від важких недуг; якщо стикаються з тривалим неблагополуччям; не можуть знайти правильний шлях та інше. Однак зараз ми розберемо ситуацію, коли в подружньому житті виникають сварки між коханими людьми. Не завжди є можливість знайти примирення, тому слід прочитати наступні молитовні слова і знайти рішення.

Молитва, фото з вільних джерел

Боже, ось перед тобою наша сім'я-я і мій чоловік (дружина). Спасибі за те, що поєднував нас, подарував один одному і зміцнив наші відносини святою таємницею. Боже, саме зараз наша пара не така, якою б ти хотів її бачити. Йому потрібні ліки. Однак для тебе, а любиш ти нас обох, немає неможливого. Тому прошу тебе: про дар щирої розмови, про "вмиті очі", щоб ми дивилися один на одного очима Твоєї любові, яка" не пам'ятає зла "і" всього сподівається", про відкриття серед того, що нас різнить, все ж того, що об'єднує і навколо чого можна щось побудувати, про з'ясування і прощення давніх образ, лікуванні ран і всього, що хворе, про звільнення від поганих звичок. Нехай в нашому шлюбі буде Твоя воля. Нехай наші відносини відродяться і оживуть, приносячи плоди для нас самих і всіх навколо. Довіряю Тобі, Ісусе, і дякую за все, що робиш для нас. Люблю тебе серцем і благословляю своїм життям. Амінь.

***

Популярні новини зараз

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Молитва, фото facebook православна церква України

Нагадаємо, 25 вересня — день ікони Пресвятої Богородиці: як Діва Марія заплакала і зробила диво у церкві перед людьми

Як повідомляв "Знай.ua", молитва святому Шарбелю, ікона якого зцілювала людей: магічні слова за здоров'я всієї родини

Знай.ua писав, печемо пироги і зриваємо горобину: як захистити будинок від біди на "осінніх" Петра і Павла