У Карпатах посеред жовтня випав перший сніг. Застилатися білою ковдрою починають схили Чорногірського хребта та навіть Буковеля.
Про це повідомили на сторінці гірськолижного курорту "Буковель" у фейсбук.
Так, стало відомо, що у вівторок, 12 жовтня у Карпатах випав перший сніг. Справжня зимова погода спостерігається тут з самого ранку.

Сніг у Карпатах, скріншот із відео

"Перший сніг вкриває схили курорту! Вже зовсім скоро траси будуть готові до катання. А поки, подивіться як світ вкривається білосніжною ковдрою!", - сказано на фейсбук-сторінці гірськолижного курорту "Буковель".

Варто зазначити, що сніг також випав на горі Піп Іван Чорногірський. У фейсбук Чорногірський гірський пошуково-рятувальний пост зазначає, що спостерігається хмарна та туманна погода, при цьому температура повітря -1°С.

" Станом на 09:30, 12.10.2021 на г. Піп Іван Чорногірський хмарно, туман, температура повітря -1°С, вітер південно-західний, 5 м.с., падає сніг", - сказано у повідомленні.

Скріншот допису у фейсбук

Варто зазначити, що гора Піп Іван Чорногірський має висоту 2028 м, він розташований на межі Івано-Франківської області з Закарпатською. А курорт "Буковель" розташований на висоті 920 метрів біля підніжжя гори Буковель.
Нагадаємо, у Карпати серед жовтня прийшла справжня зима: фіксуються морози -9°С. У Карпатах почалася вже справжня зима.

Раніше Знай писав, страждають тварини, рослини та люди: в Укргідрометцентрі розповіли чим небезпечні заморозки В Укргідрометцентрі розповіли чим відрізняються морози від заморозків

Популярні новини зараз

ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари

В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ

Показати ще

Також Знай писав, що вдарять морози і випаде перший сніг: в Україні очікується найхолодніша осінь. Як зміниться погода в Україні вже восени