У Києві трапилася аварія з маршруткою і кількома автомобілями. Відповідний пост з'явився на телеграм-порталі Made in Ukraine.

На відео можна побачити, як жовтий Богдан їде на дорозі. Він не зупинився перед двома автомобілями перед ним і пе5ресек суцільну лінію. При цьому автобус зачепив кілька транспортних засобів. Примітно, що маршрутка не зупинилося і поїхала далі. Транспорт зупинився далі. Сам водій пояснив порушення несправністю.

У Києві автобус протаранив кілька машин, перш ніж зупинитися. У салоні були пасажири-ніхто з них не постраждав. Водій каже, що відмовили гальма, - повідомляють у телеграм-порталі.

Фолловери прокоментували дане відео. Хтось став на бік водія, а хтось його засудив.

так це нормально, це ж "Богдан". У Черкасах в таких взагалі колеса відпадають"; "Так а куди так летіти то, він людей же везе, а не хрін зрозумій що"; " судячи з того як будку качати початок, то так, він розгубився спочатку, красава що без жертв
, - повідомляють вони.

Популярні новини зараз

Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

Дніпровська маршрутка, фото: Telegram

Аварії є серйозною проблемою для нашої країни. Згідно зі статистикою, щодня в Україні відбувається п'ятсот ДТП, в яких травмуються люди. За день від події помирають семеро людей.

Нагадавши, що "чорні паркувальники" атакують машини без нагляду: дряпають корпус за несплату. Нелегальні паркувальники незаконно збирають гроші з водіїв

Як повідомляв Знай, сидіння, одне колесо і вага не вище 20 кілограм: в Україні створять "ПДР для самокатів". Нові правила їзди вже презентують зовсім скоро

Також Знай писав, камені проти стихійного паркування: комунальники вийшли на новий рівень боротьби з порушниками. Комунальники спробують таким способом позбутися порушників.