Народна депутка від Партії "Слуга народу" Галина Третьякова, яка відома скандальними парламентськими історіями, заявила про підготовлений нею законопроект про евтаназію.

Про свої плани Третьякова заявила під час спілкування з журналістами у кулуарах Верховної Ради. Її слова звучали так:"відносини людини зі смертю – дуже цікава тема".

" у мене є законопроект, який я не вношу. Він стосується евтаназії. У нас Ліза Богуцька займається цією тематикою в тому числі", – заявила народна депутатка.

Нагадаємо, що евтаназія-це один із способів позбавити невиліковно хворої людини життя, коли він про це просить. В Європі така процедура існує і вона легалізована. Третьякова повідомила, що кожна людина на планеті стикається зі смертю і реагує на таке явище по-своєму. Політик не хоче, щоб її після смерті оплакували, тому це питання стосується її особисто.

Тему смерті депутатка торкнулася, відповідаючи на запитання журналістів про скандал з її висловлюванням про смерть нардепа Антона Полякова. Раніше вона говорила, що смерть Полякова "це добре", називаючи померлого політика "ворогом".

Популярні новини зараз

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

Раніше ми писали про те, що зкандальну Галину Третьякову за хамство можуть позбавити депутатського мандата

Нагадаємо, що Галину Третьякову "зафукали" прямо в Раді за образу загиблого 33-річного Антона Полякова: "ганьба!"

Як повідомляв Знай.иа, "психи" в Раді? Нардепів можуть зобов'язати проходити експертизу в "Павлівці"

Також портал Знай.иа писав, що Ківа, Третьякова, Рудик та інші нардепи назвали зарплати для гідного життя українців: від 5 до 36 тисяч