ЗАЗ запланував нового кросовера Одеса. Про це повідомляє портал Today.ua.

Стверджується, що "Заз Одеса" побудують на базі китайського компактного кросовера Besturn T77, який з 2018 року випускає FAW Group.

Поки невідомо, наскільки сильно модель кросовера буде відрізнятися. Китайський варіант оснащений досить сучасним дизайном з великою решіткою радіатора і оптикою, двозонним клімат-контролем і інформаційно розважальною системою.

Незрозуміло, яким буде ДВИГУН У Одеси, однак у його "китайського родича" -1,5 л турбодвигун потужністю 160 к.с., який працює разом з 6-ступінчастою механічною коробкою передач або з роботом.

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Офіційної інформації про автомобіль немає, проте чутки говорять про те, що Запорізький автозавод буде випускати нову модель в кінці 2022 року і коштувати він буде 550 тисяч гривень.

Пізніше у FAW спростували дану інформацію, на офіційному ресурсі вказавши, що компанія не має жодного відношення до вказаних моделей:

Нагадаємо, що компанія всесвітньо відомого винахідника і підприємця Ілона Маска Tesla може до 2022 року запустити виробництво нового електромобіля.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Києві помітили потужний суперкар. Автомобіль створений на базі Mercedes-Benz GL63 AMG (X166). Під його капотом розташований двигун V-8 twin-turbo об'ємом 5,5 літра і потужністю 700 кінських сил,.

Також Знай.иа писав на чому їздять депутати Ради-перед переглядом потрібно випити корвалол.Поки українці переживають жорсткий карантин і драконівські суми в комунальних платіжках так звані "слуги народу", парламентарії можуть похвалитися своїми елітними автомобілями.