Поки по всій Україні множаться "червоні зони" і зростає кількість смертей від коронавірусної інфекції, в Київському метрополітені все йде своєю чергою – з величезними натовпами і сумнівним дотриманням масочного режиму. Таку відсутність інстинкту самозбереження висміяли в соціальній мережі "ТікТок" на сторінці блогера Редактриса.

На опублікованому відео-натовп громадян, що збилися в єдине ціле на вході в підземку, на станції «Вокзальна» - це одна з найбільш завантажених станцій столичного метро. Люди стоять дуже щільно, і ні про яку соціальну дистанцію мова не йде.

"Гра в кальмара в київському метро», - підписала ролик його автор, супроводивши відео музикою з відомого серіалу «Pink Soldiers». Таким чином вона натякнула, що в метро ведеться гра на виживання, проте замість куль наглядачів безтурботних пасажирів чекає госпіталізація зі смертельно небезпечним захворюванням.

"Хто не дивився серіал, тому не зрозуміти. 10 разів переглянули вже, угораем", "Вокзальна, там завжди таке", "Виявляється, Ми кожен день граємо", - сміються коментатори.

«А якщо цю озвучку в метро запустити?", - пропонують глядачі.

Популярні новини зараз

Шокуюча знахідка посеред льодовика: в Альпах археологи натрапили на щось жахливе

Коли пролунає останній дзвоник в українських школах: названо дати

Потужно обстрілюватимуть Україну: астролог вказала, які міста чекає найбільша небезпека

Не тільки вода та світло: для українців піднімають ще один тариф

Показати ще

"Та там смішніше звучить - про дотримання соціальної дистанції", - відповідає блогер.

Раніше ми писали про те, що серіал "ти", який обігнав "гру в кальмара", продовжує набирати популярність: чим підкорив Ден Хамфрі з "Пліткарки"

Нагадаємо, що "Гру в кальмара" зняли за ціною трьох серій "дуже дивних справ": скільки коштує Південнокорейський хіт від Netflix

Як повідомляв Знай.uа, "Гра в кальмара" більше не хіт: нові вбивства в серіалі " ти " змістили корейців з першого місця на Netflix

Також портал Знай.uа писав, що Південнокорейська модель Хо Ен Чон після "гри в кальмара" від Netflix прокинулася знаменитою: мітить в Голлівуд