Сьогодні у Верховній Раді України депутати у першому читанні ухвалили Держбюджет на 2022 рік, та ще низку важливих проєктів. Цікаво, що й імідж слуг народу відповідав серйозності моменту – майже всі були одягнуті офіційно та стримано.

Про це повідомляє "Новини.LIVE".

У Верховній Раді України день великих рішень. 3 листопада депутати ухвалили Держбюджет та низку інших важливих проєктів. Саме тому імідж народних обранців відповідав серйозності моменту. Пропонуємо вам топ-5 стильних луків депутаток за день.

Оксана Дмитрієва, фото "Новини.LIVE"

Сьогодні у Верховну Раду Оксана Дмитрієва від "Слуги народу" вибрала блузку та спідницю у дуже стриманих синьо-чорних відтінках.

Лариса Білозір, фото "Новини.LIVE"


А Лариса Білозір потішила доволі стильним образом у шкіряному піджаку гірчичного кольору. Юлія Гришина теж вибрала строгий стиль, але з ніжними рожевими барвами.

Юлія Гришина, фото "Новини.LIVE"

Популярні новини зараз

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Юлія Тимошенко, фото "Новини.LIVE"


Юлія Тимошенко, яка вміло поєднує офіційний стиль та кежуал, прийшла у Раду в бордовій спідниці з золотою смужкою та у чорному піджаку.

Ольга Саладуха, фото "Новини.LIVE"


Ольга Саладуха вибрала бежевий відтінок, вдало підкресливши колір волосся та свою жіночність.
Нагадаємо, Юлія Тимошенко в образі школярки викликала "на килим" Дениса Шмигаля. Від Уряду вимагають негайно розібратися з "фейковими" тарифами
Раніше Знай писав, що Юлії Тимошенко знайшлася "заміна" в Раді – тренд перейняла вдвічі молодша колега. Стильні коси Анни Скороход
Також Знай повідомляв про найяскравіші образі Юлії Тимошенко цієї осені: від погонів до "школярки". Чим дивувала леді Ю українців та колег по залі