У Міністерстві соціальної політики розповіли про субсидії. Хто може отримати право на виплати, а також Чи є ліміт на їх кількість.

Про це Міністр соціальної політики Марина Лазебна розповіла в ефірі Українського радіо, і пізніше пост з даною інформацією з'явився на сторінці самого міністерства в соціальній мережі Facebook.

Там чиновниця зазначила, що у них немає лімітів на кількість тих, хто буде отримувати субсидію: "У нас немає "лімітів на субсидіантів": якщо вам важко – звертайтеся до нас за допомогою".

Міністр відразу зазначила і заспокоїла українцем, що ніякої заборгованості із соціальної виплати немає, і бути не повинно. Вони старанно над цим працюють, і зараз вже на виплати житлових субсидій виділено 12 мільярдів гривень.

Марина Лазебна зазначила знову, що незважаючи на те, що існує непроста ситуація на ринку газу, призначені виплати отримають всі в строк. А якщо комунальні тарифи зростуть в ціні, тоді розмір субсидії збільшиться автоматично, тобто ні заяв, ні якихось інших документів не потрібно.

Популярні новини зараз

Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Показати ще

Для субсидіантів з 15 "червоних" зон, Києва, а також жителів регіонів, які тільки потрапляють в "червону» зону", автоматично буде збільшено на 50% норми вживання основних комунальних послуг при розрахунку субсидій.

Нагадаємо, зимові тарифи на газ, додаткові субсидії та соціальна допомога через "Дію"

Також, ресторан оштрафували через чиновників без covid-сертифікатів

Раніше повідомляли, що Нацполиция спіймала на гарячому ділків з виготовлення" липових "covid-сертифікатів: "накололи" українців на 3 мільйони