Україномовне шоу на youtube, яке об’єднало трьох дівчат: телеведучу Ярославу Кравченко, модель Наті Авдєєву і піарницю Катерину Мотрич присвячене важливим життєвим темам, які не прийнято обговорювати. На цей раз ведучі задалися питанням – хто має платити на першому побаченні, хто не має платити на першому побаченні, як це працює і як про це домовлятися.

Наті Авдєєва, Катерина Мотрич, Ярослава Кравченко скриншот youtube ебаут

Катерина Мотрич поділилася власною думкою: "Я щиро переконана, що ніхто нікому нічого не повинен, тим більше починати ваше знайомство з того, що хтось комусь повинен - це не дуже ок".

Ярослава Кравченко розповіла, що колись виклала за вечерю половину балансу своєї картки, але при цьому залишилася задоволеною відчуттям самостійності.

"Я дуже довгий час жила в патріархальному полоні з уявленням про те, що чоловіки мають завжди платити за жінку, і я дуже пам’ятаю той момент, коли я нарешті вперше заплатила сама за себе. Це було фізичне підтримання моїх переконань феміністичних, і це були якісь неймовірні відчуття", - каже вона.

Наті Авдєєвій простіше перед побаченням домовитись відразу, хто за що платить.

Популярні новини зараз

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Показати ще

"Я теж заплатила в дорогому ресторані навіть не тільки за себе, а за нас двох, але це не було моєю ініціативою і власним таким щирим бажанням, я зустрічалася з хлопцем і він водив мене дорогими закладами, і одного разу ми посварились", -розповідає Наті.

Пара прийшла до дорогого закладу, і в кінці вечері хлопець попросив Наті заплатити за двох, вона була в шоці. Зважаючи на цей досвід, наступного разу Наті вирішила домовитись, заздалегідь. "Я плачу завжди, але коли принесуть рахунок, ти маєш зробити вигляд, що тягнешся до гаманця", - відповів її обранець і повів дівчину до… парку.

Наті Авдєєва, Катерина Мотрич, Ярослава Кравченко скриншот youtube ебаут

Спілкуючись, дівчата доходять висновку, що розділяти рахунки цілком природньо – це прибирає почуття вини чи зобов’язання перед хлопцем, хоч і може "вбити романтику".

Знай.ua нагадує: Володимир Остапчук, Оля Цибульська та Катерина Кухар зізналися, чи обговорюють інтимні справи з друзями: "У нас є група в WhatsApp..."

Як раніше повідомляв Знай.ua: Пора на "Міс Україна"? Подруга Ткача з Кварталу Ірина Сопонару перетворилася на мрію турецького султана

Також Знай.ua писав: Сестра Софії Ротару Ауріка розповіла правду про життя співачки: "То її заміж видають, то вона хворіє"