Оля Цибульська, instagram.com/cybulskaya

Оля Цибульська засвітила таємничого красеня, і це не Дзідзьо

Нещодавно виконавиця ділилася фотографіями зі зйомок геніальної серії ігор "Що? Де? Коли?", в якій вона взяла участь. Вона вийшла п'ять днів тому, на телеканалі "Україна". А зараз вона поділилася довгоочікуваною новиною про те, що сіла за написання нової композиції. Оля Цибульська записала Stories, в ході якої показала музичного продюсера Томаша.

Аліменти, фото Знай

В Україні зросли суми аліментів, але за такі гроші дитину все одно не прогодуєш

Популярні новини зараз

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Показати ще

В Україні підвищили прожитковий мінімум, тому з 2022 року відповідно до цього зростуть фіксовані суми аліментів для батьків, які проживають поза сім'єю. Згідно зі статистикою, зараз більше 17% дітей в Україні живуть в неповних сім'ях – це майже 700 тисяч. Щоб допомогти фінансово матері або батькові, які самостійно виховують дитину, законом передбачено аліменти.

Колектор, скріншот: Youtube

Телефонують колектори? Українцям розповіли, як довести, що не брали онлайн-кредит

Уявіть ситуацію, пенсіонерка жодного разу не брала до руку смартфон або інші гаджети. Раптом вам телефонують колектори і вимагають повернути онлайн-кредит, який нібито взяла ця пенсіонерка, але ви знаєте, що такого точно не могло бути. Що робити в такому випадку розповіли на фейсбук-сторінці "Координаційного центру з надання правової допомоги".

Світлана Лобода, кадр з відео

Налякана Світлана Лобода зізналася, чому боїться їхати в Україну

Відома українська співачка Світлана Лобода в інтерв'ю телеведучій Маші Єфросиніній розповіла, чому протягом чотирьох років не давала концертів в Україні і що зробило її життя нестерпним. Почалося все з того, що в 2017 році концерт Світлани Лободи в Одесі було зірвано. Відтоді співачка не виступала з сольними концертами в Україні. У той же час з'являлася на днях народженнях, корпоративах, весіллях.

Вакцинація, фото: Facebook

Невакцинованих українців позбавлять лікарняних виплат: антибіотики і вітаміни за свій рахунок

Фонд соціального страхування України повідомляє, що громадянам, які відмовилися виплачувати лікарняні тим людям, яких було відсторонено від роботи через відмову вакцинуватися проти коронавірусу (COVID-19).