TikTok-блогерці з Москви заборонили в'їзд в Україну через те, що дівчина незаконно відвідувала Крим. Також вона була змушена заплатити штраф.

Про це розповіли в Держприкордонслужбі України.

Так, стало відомо, що в середу, 17 листопада, в пункті пропуску "Київ (Жуляни)" прикордонники не пустили в Україну громадянку Росії. Виявилося, що дівчина цього літа відвідувала Крим в обхід українських пунктів пропуску.

Паспорт, фото Держприкордонслужба

"У серпні-вересні цього року 22-річна москвичка, яка є блогером, незаконно відвідала Крим. На територію тимчасово окупованого півострова вона в'їжджала на автомобілі через незаконно побудований міст через Керченську протоку", - додали у відомстві.

Скріншот зі сторінки блогерки

Варто відзначити, що за порушення українського законодавства прикордонники оформили відносно росіянки адмінпротокол. Дівчині заборонили в'їзд в Україну на 3 рік.

Популярні новини зараз

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Скріншот зі сторінки блогерки

Якщо протягом цього часу вона постарається потрапити на територію країни, термін заборони буде збільшений до 10 років. Також TikTok-блогерці виписали штраф 1700 гривень.

Відзначимо, що ім'я та прізвище дівчини в прикордонній службі не вказані. Але, ряд українських ЗМІ повідомили, що це московська блогерка Олена Вотінцева.

"Крим просто розпестив краєвидами. На двох стільцях всидіти не вийшло", - прокоментували ситуацію в Телеграм-каналі "Perepichka News".

Скріншот допису

Нагадавши, українці масово залишають країну: кордони перетнуло вже більше 4 мільйонів людей. У Держприкордонслужбі розповіли, куди їдуть українці

Також Знай писав, що двоє росіян здійснили заплив, щоб перетнути кордон України: "хотіли відпочити в Одесі". З'явилися подробиці події

Раніше Знай повідомляв, велосипедисти з Німеччини перетнули кордон України і опинилися під дулами автоматів: "це ЄС?"