Рахівський суддя вимагав хабар у 10 000 грн. А коли йому дали 400 доларів, він перерахував гроші по курсу та віддав решту в розмірі 700 грн.

Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду України підтвердила вирок щодо судді Рахівського районного суду Івана Тулика. Відповідно, суддю-хабарника взяли під варту безпосередньо у залі суду, повідомляє "Zakarpattya".

Івана Тулика судили за отримання відразу 2-х хабарів: у вересні 2018 року - 400 доларів та у березні 2019 року - 10 тис. гривень.

Хабар

Додається, що раніше Івана Тулика засудили до покарання у вигляді позбавлення волі строком на 6 років з позбавленням права обіймати посаду судді протягом 3 років із конфіскацією всього належного йому на праві власності майна. Тепер це рішення набуло законної сили.

Популярні новини зараз

Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Показати ще

Слідство встановило, що за 10 тисяч гривень суддя Тулик погодився розглянути на користь заявника цивільну справу про стягнення боргу.

Суддя, кадр з відео

Нагадаємо, у Києві ціни на проїзд у транспорті підскочать до 20 грн: у Кличка розкрили деталі. Киянам розповіли, скільки доведеться платити й хто зможе зекономити. Про це йдеться у публікації Київської міської державної адміністрації

Як повідомляв портал "Знай.ua", як оформити Картку киянина для економного проїзду у транспорті: 12 гривень замість 20. Підвищення тарифів у столиці заплановано з 1 січня - за разову поїздку пасажири платитимуть 20 гривень

Також "Знай.ua" писав, Олена Зеленська заговорила про жорстокість вдома і виснажливу жіночу роботу: "Скаржитися соромно". Перша леді Олена Зеленська звернула увагу на виснажливі будні і заговорила про домашню жорстокість