У соціальній мережі розмістили унікальний знімок, де можна побачити легендарну американську актрису і фотомодель Кім Кардашьян. Зірку можна побачити з не менш відомим коміком Пітом Девідсоном.

Відповідну публікацію оприлюднили на сторінці "peopletalk" в Instagram.

"Кім Кардашьян і Піт Девідсон прогулюються по Лос-Анджелесу, тримаючись за руки десь сумує один Каньє #КімКардашьян #пітдевідсон #каньеуест", - підписаний пост в соціальній мережі.

Знамениту фотомодель знає весь світ, вона має мільйони фанатів по всій планеті. Відомо, що вона була деякий час самотньою, але недавно, зірку помітили з популярним коміком.

Кім Кардашьян, фото: Instagram

Популярні новини зараз

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

Публіка, яка побачила цю зоряну парочку, не пройшла повз цього знімка. Українці не приховали свого здивування і обсипали пост коментарями.

"Яка тільки баба голлівудська не тужила його...", "Вони частіше знаходять заміну ніж я телефон заряджаю", "красиві", "що сказати, він комік, а жінки люблять таких)))", "Мужики з чорним лаком на нігтях не викликають довіри", "Красунчик всі жінки Голлівуду в його списку і в рехабе він був..і де тільки його не носило..Блін ну чому він-то..невже немає справжніх чоловіків", "13 років різни", "Ци)))", "йому 28, і цим все сказано", "Він через місяць знайде ще дуже чекаю, що він напише книгу де розповість як він це робить", - пишуть коментарі користувачі соціальної мережі.

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Нагадаємо, що неповторна Кім Кардашьян показала глибоке декольте.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", Кім Кардашьян зачарувала публіку незвичайним чином.