Крессида Бонас була запрошена на перше в королівській історії подвійне хрещення в неділю для синів принцеси Євгенії і Зари Тіндалл, але її колишній принц Гаррі і Меган Маркл не були присутні на цій важливій події.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі «Daily Star»

Крессида Бонас - колишня принца Гаррі отримала запрошення на історичні королівські хрестини минулого тижня, оскільки її колишній коханець і його дружина Меган Маркл пропустили цей день.

Крессида, яка зустрічалася з герцогом Сассекським з 2012 по 2014 рік, знову з'явилася на першому в Королівській історії подвійному хрещенні, яке проводилося в каплиці Всіх Святих в Грейт-Віндзорському парку для синів принцеси Євгенії і Зари Тіндалл.

Однак Меган і Гаррі не були присутні, викликаючи припущення, що вони, можливо, не були запрошені на подію, на якій також була присутня королева.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

Принц Гаррі і Меган Маркл

Королівський експерт Даніела Ельзер сказала: "Для Гаррі та його дружини Меган, герцогині Сассекської, їх відсутність на невеликому королівському заході була помітною, будь то їх вибір, вибір його сім'ї або всі вони ненадовго прийшли до ідеального консенсусу і їх колективний вибір. Незалежно від того, чому і як склалася ця ситуація, символізм моменту не міг бути більш явним. Королівська сім'я зібралася разом, включаючи 95-річну королеву, яка зібралася з цієї нагоди, в момент єдності, в той час як Сассекс знаходився за тисячі кілометрів. Цей момент якнайкраще проілюстрував прірву, яка продовжує існувати між будинком Віндзорів і каліфорнійськими палацовими прогульниками".

Королівські хрестини

Експерт також назвав рішення запросити Крессіду "сіллю в рану" через те, наскільки близька вона була до того, щоб стати нареченою Гаррі.

Повідомлення від серпня 2013 року передбачали, що Гаррі «намагався зробити все можливе, як ніколи раніше», щоб доглядати за Крессидою.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", Меган Маркл зустріли на вулиці за дивним заняттям.