Знаменитий актор Кіану Рівз стверджує, що завдяки сцені в "Дракулі" 1992 року він був одружений на Вайноні Райдер протягом останніх 29 років. Про це розповіли в yahoo.

У сцені з фільму Френсіса Форда Копполи персонажі Рівза і Райдер пов'язують себе узами шлюбу на релігійній церемонії.

"Ми провели всю церемонію одруження зі справжніми священиками. Вайнона це підтвердила. Коппола підтвердив. Так що, я вважаю, ми одружені в очах Бога", - говорить Рівз.

Насправді це було просто підтвердженням з боку Рівза, тому що Райдер була насправді першою з цієї дивної пари, хто пролив світло на своє весілля.

"Насправді ми одружилися в «Дракулі». Ні, клянуся богом, я думаю, що ми одружені в реальному житті. У цій сцені Френсіс використовував справжнього румунського священика. Ми задіяли професіонала, і він все зробив. Отже, я думаю, що ми одружені", - сказала Райдер Entertainment Weekly, коли вона і Рівз працювали над пресою для свого фільму 2018 року «весілля призначення».

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Показати ще

Тепер, коли вони обидва знаходяться в романтичних стосунках зі своїми партнерами, це відкриття невідомого священного шлюбу можна вважати занадто запізнілим. Шкода, оскільки в минулому обидва актори зізналися, що сильно закохані один в одного.

До речі, в мережу просочилися свіжі кадри 4-ї «матриці», в якій Кіану Рівз грає головну роль нео. В Японії запустили рекламну кампанію фільму з постерами і ексклюзивними кадрами нової «матриці».

Раніше повідомляли, всім Rolex: у Парижі на зйомках нового "Джона Уіка" Кіану Рівз вручивши своїм каскадерам дорогі подарунки.

Як повідомляв Знай.ua, "Матриця-4" потрапила під обмеження, після того як Кіану Рівз засвітив свій "перчик".

Знай.ua писав, "Є багато правил": Яхья Абдул-Матін II пояснивши, чому в "Матриці" з'явитися інший Морфеус.