Українців навчили створювати паролі, об які шахраї зламають зуби -"Борг кожного"

Поради від кіберполіція, як створити надійний пароль:

У надійному паролі повинні міститися щонайменше вісім символів, серед них - букв верхнього і нижнього регістра (великі і маленькі букви), цифри і спеціальні символи (дужки, тире, коми і так далі).

Не можна використовувати поширені і легкі комбінації "123456", "11111", "qwerty", "рassword", "abc123" - їх хакер зламає за лічені секунди. Не можна використовувати в якості пароля ім'я, прізвище, номер телефону, дату народження або інші особисті дані, які можуть бути відомі третім особам.

Користувач за комп'ютером, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз

Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Донька Ольги Сумської розповіла про поганий характер мами: Віталію Борисюку доводиться несолодко

Донька відомої української актриси Ольги Сумської, Тоня Паперна запустила на youtube власну програму, яка називається "Ой матусі". Гостем першої програми Тоні Паперної стала її мама.
Тоня Паперна вирішила здивувати свою маму Ольгу Сумську тому відразу ж приготувала для Неї Подарунок. Дівчина зізналася, що догодити народній артистці не так вже й просто, потрібно потрудитися, щоб знайти те, що дійсно доведеться їй до душі.

Ольга Сумская и Тоня Паперная, скриншот

Інфляція дісталася до їдальні Верховної Ради, ціни злетіли до небес: 25 гривень за чашку чаю

Стало відомо, що в їдальні Верховної Ради подорожчав Фруктовий чай – порівняно з вереснем, його ціна зросла аж на 10 гривень. Тепер депутатам за чашку доведеться заплатити не 15, а 25 гривень. До того ж латте в їдальні коштує 36 гривень, а капучино 32. За чашку натуральної кави доведеться викласти 20 гривень.

Також піднялася ціна на тартар з сьомгою і авокадо – 252 гривні замість 241. Піднялися ціни і на інші популярні страви.

Ціни в їдальні Верховної Ради, фото: "Новини.LIVE"

Зарплата 6500, пенсія - 2600 гривень: у Мінсоцполітики оприлюднили графік надбавок у 2022 році

З 1 грудня 2021 року відбудеться перерахунок пенсії з двох підстав: 1. Збільшиться розмір прожиткового мінімуму для осіб, які втратили працездатність з 1854 грн до 1934 грн. 2. Зросте мінімальна заробітна плата з 6 000 до 6 500 грн.

Це десяте підвищення пенсій за поточний рік. Зокрема, з 1 жовтня 2021 року підвищено пенсії на 400 грн особам віком від 75 до 80 років зі встановленням для них мінімальної пенсійної виплати 2 500 грн. У березні проіндексували пенсії на 11 відсотків і вперше підвищили в липні новопризначені пенсії.

Пенсії, скріншот: YouTube

Арсен Мірзоян до сліз зворушився через доньку, яка пішла по стопах бабусі Ніни Матвієнко: "Маленьке диво"

1 грудня Арсен Мірзоян опублікував кілька фотографій з концерту в Національному палаці мистецтв Україна. На фото дівчинка сидить на руках, на плечах в українського співака, а також стоїть перед мікрофоном.

Як відомо, наприкінці листопада на всіх платформах став доступний новий альбом Арсена Мірзояна"Монархія". Однією з пісень стала зворушлива композиція"Сніговик". У ній він заспівав разом зі своєю дочкою Ніною зворушливу новорічну пісню.