Мешканка П'ятигорська поскаржилася на свого чоловіка. За її словами, він примушував її до занять інтимом з незнайомцями, передає портал MASH.

Йдеться про росіянку Лілію Переверзеву, яка звинуватила свого чоловіка в примусі до зв'язків з іншими чоловіками. За її словами, він систематично бив і примушував її до зрад проти своєї волі. В якості доказів вона опублікувала ряд фотографій з ударами і фінгалом під оком.

Пара зустрічалася три роки. Як повідомила Лілія, її бойфренд занадто захопився з наркотиками, які відкрили дивну грань. Житель П'ятигорська нібито запропонував урізноманітнити інтимне життя, ввівши туди третього партнера.

За вказівками чоловіка, Лілія повинна була спокушати кур'єрів, а потім приводити їх у свою кімнату і займатися з ними любов'ю. Сам організатор ідеї, за словами дівчини, сидів у шафі і спостерігав за процесом через прочинені двері. Згодом лілія була змушена виходити на вулицю і спокушати когось там.

Популярні новини зараз

Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари

Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок

Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки

Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів

Показати ще

Як заявляє дівчина, у разі відмов він її жорстоко бив. Одного разу її бойфренд після чергового побиття нібито заштовхав пістолет в рот і погрожував.

Раніше портал Znaj повідомляв, що Українка заявила про побиття таксистом через електронну сигарету. Подія трапилася у Кривому Розі. Дівчина опублікувала відеозапис, а також фотографію рентгена, які говорять про зламані пальці.

Як повідомляв "Знай.ua", він хотів нал, а вона безнал: у Києві водій таксі відзначився непристойною поведінкою

Знай.ua писав, ведуча 1+1 Лідія Таран розповіла, як звичайні українці рятували її після ДТП: "Добрі люди передавали вогнегасники по рядах"