Для всіх українців, які вже сьогодні планують в 2022 році придбати автомобіль "з пробігом", або іншими словами - взяти собі "євроблаху", з'явилися дуже важливі новини. Експерти вторинного авторинку впевнені, що наближається подорожчання в даному сегменті продажів.

Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з українських видань.

Авторинок, фото Авто24

За інформацією аналітиків, ціни в Україні зростатимуть буквально одночасно з ринками Європейського Союзу, США, Кореї і навіть Китайської Народної Республіки. Причиною такої тенденції став дефіцит чіпів, який викликав брак нових машин.

Авторинок
etcetera.media

Популярні новини зараз

"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Показати ще

Таким чином, б/в автомобілі можуть подорожчати на 15-20%. Така динаміка зберігатиметься перші півроку. В Україну за останні місяці потрапило багато колишніх євроблях середнім віком 13 років.

Більшу частину авторинку країни складають екземпляри до 10 000 доларів. Молодші машини коштують дорожче, і їх в Україну не завозять, через дуже низький попит. У 2022 році ті авто, які залишилися продаватимуть за старими цінами.

Раніше повідомляли, унікальний повнопривідний Hanomag AL-28А потрапив в Україну для зйомок фільму: вантажівка з особливими завданнями.

Як повідомляв Знай.uа, заповнити декларацію або здати на металобрухт: що сталося з євробляхами, які не встигли розмитнити.

Знай.uа писав, телефон у руках водія небезпечніший за склянку горілки: українцям розповіли про суму штрафу за "ляля" за кермом.