У соцмережі продемонстрували дуже незвичайну публікацію, де повідомили, що президентом Чилі став молодий чоловік, якому всього 35 років. Люди просто в захваті від такої події і обговорюють це у всіх ЗМІ.

Даний пост розмістили в акканте «spletnik» в Instagram.

"Йому всього 35 років, він соціаліст, і він новий президент Чилі-наймолодший в історії країни!Розповідаємо головне про Габріеля Борича, який ще в дитинстві пообіцяв "не бути таким, як Білл Клінтон", — на сайті @spletnik_ru.____#spletnik #spletnikru", - підписана публікацію в соціальній мережі.

Українська аудиторія, яка побачила цю новину, просто не повірила, що таке може бути. Дуже багато людей звикли, що президентами вибирають вже не зовсім молодих людей. Чилі став незвичайним прикладом і люди почали це обговорювати в коментарях.

Габріель Борич

Популярні новини зараз

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

"Молодець!!! Звикли при владі бачиш старих, ні до чого добре, як показує історія не приносить народу", "я подивилася на першу фотку і ще, не почитавши текст, подумала, що це рок-зірка якась", "потрібно бути обережніше з молодими і новими(типу з народу). Ми вже вибрали Зеленського", "подумала актор.у Чилі жінки.за нього голосували.а перша леді є якщо що", "ось це цікаво, це можна читати", "змінюваність влади, молоді грамотні політики - як же нам цього не вистачає...", "Андрій Скороход?", "Красунчик, люблю Червоне Чилійське", "крутий президент з тату", "ще одна країна піде по дорозі Венесуели", - залишають відгуки здивовані юзери соцмережі.

Коментарі на пост зі сторінки "spletnik" в Instagram

Коментарі на пост зі сторінки "spletnik" в Instagram

Як раніше повідомляв портал "Znaj", у соцмережі показали, як президент України влаштував теплу зустріч.