Відомий український синоптик Наталка Діденко поділилася своїми думками на рахунок того, чого варто очікувати громадянам у п'ятницю, 31 грудня, і в суботу, 1 січня 2021 року.

Вона розповіла про ситуацію в усіх українських регіонах, розділяючи їх на північ, південь, захід і схід. Не забула синоптик і про центральні області. Наприклад, у східній Україні очікуються чергові холодні температури зі снігом, десь у другій половині для і ввечері.

Погода в Україні, скріншот: Youtube

Західні регіони дивують, бо завершують 2021 рік більш теплою погодою, ніж чим на півдні. Вдень там буде близько +1℃ ...+6℃, по опадах - дощ і мокрий сніг. Південні області в якийсь момент будуть досить сухі, навіть можна буде побачити сонечко. Вдень-незначний мокрий сніг.

"У Києві 31 грудня вночі та вранці мокрий сніг, можливий періодично дощ. Найближчої ночі, кому треба, ще мороз до -5 градусів. Але завтра вдень потеплішає до 1 морозу-1 тепла, З опадів 31-го грудня протягом дня якоїсь серйозної загрози - навряд чи. На дорогах слизько, обережно!", - повідомляє Наталка Діденко.

Популярні новини зараз

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

Погода, фото Знай

А ось першого січня характерною особливістю виступає сильний штормовий вітер північно-західного напрямку.

Нагадаємо, Скорпіони з Раками будуть запалювати, а Тельці "застрягнуть" на роботі - гороскоп на 31 грудня для всіх знаків Зодіаку

Як повідомляв "Знай.ua", як не залишитися без голови на Новий рік або чому не варто запускати феєрверки

Знай.ua писав, в чому і з якою зачіскою зустрічати Новий Рік 2022: Андре Тан з колегами дав настанови