Відомий український синоптик Наталка Діденко повідомила, якої погоди очікувати українцям у четвер, 6 січня.

Новий пост з'явився на її сторінці в соцмережі Facebook, де вона регулярно розміщує докладні прогнози погоди для жителів усіх областей України.

Українці на вулиці, скріншот: Youtube

У порівнянні з вчорашнім днем, 6 січня в Україні відчуватиметься похолодання. Температура повітря протягом дня очікується в межах від -1 до +4, але без істотних опадів. Мокрий сніг і дощ прогнозуються лише в західних областях, в Карпатах. У Києві також буде прохолодно. Крім того, синоптик попередила українців про повернення ожеледиці.

" А ось у ніч на Різдво в Києві політає сніжок, похолодає до 2-4 градусів морозу, вдень 7-го січня у столиці буде без опадів та близько нуля. Ще раз - якраз на Різдво зима в Україні оговтається і повернеться до своїх морозних обов'язків", - написала Наталка Діденко.

Популярні новини зараз

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах

Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

Раніше ми писали про те, що зима закінчиться ще в січні? Українські бабаки - віщуни Марічка та Мишко здивували передчасним "прогнозом"

Нагадаємо, 12 пісних страв і сповідь: що повинна зробити кожна господиня в Святвечір, щоб рік був благополучним

Як повідомляв Знай.uа, синоптик Наталка Діденко попередила про різку зміну погоди на Святвечір та Різдво: прогноз для всіх областей України

Також портал Знай.uа писав, якк українці святкували Різдво 200 років тому: кому варили кутю, хто такий дід і навіщо лякати дерева