Відома IT-компанія опинилася в епіцентрі мовного скандалу через те, що відмовила чоловікові у посаді, бо він говорить українською мовою.

Про це на своїй фейсбук-сторінці написав Богдан Мельник.

Так, стало відомо, що компанія Andersen відмовила кандидату на роботу через те, що він говорить українською. Чоловік зазначив, що може використовувати російську мову для спілкування з іноземцями, а з колегами з України спілкуватиметься українською.

Скріншот розмови з рекрутом

На це він отримав відмову, що сильно здивувало його, адже він мав проходити співбесіду в офісі, який розташований в столиці України.

Популярні новини зараз

Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

"Виявляється, незалежно від свого професійного рівня, володіння англійською та інших навичок, я не можу працювати в компанії, яка має офіси в 6 містах України, виключно тому, що я розмовляю українською. Мова про компанію Andersen, вона ж Andersen People. І це київський офіс. Зашквар, обурення та купа інших епітетів в думках", - зазначив Богдан Мельник.

Скріншот допису у фейсбук

Варто зазначити, що компанія Andersen була створена в Білорусі, працює також в Росії та Україні, де має офіси одразу в декількох містах.

Нагадаємо, працівниця Укрпошти відмовилась розмовляти українською та одягати маску: "Такіє всє умниє, прям капець". Працівниця Укрпошти з Кривого Рогу осоромилась на всю країну.

Раніше Знай писав, львівська блогерка накинулася на атовців і вляпалася в скандал: "На*ер їх усіх". Львівська блогерка вляпалася с скандал через висловлювання про Крим та АТОвців

Також Знай повідомляв, поліцейський на виклику відмовився говорити українською, гримить скандал: "Де в законі написано". Патрульний відмовився говорити з дівчиною по-українськи