Справжня зимова погода знову захопить Україну, адже майже на всій території сніжитиме. Через ожеледицю синоптики радять бути обачнішими.

Про це на своїй фейсбук-сторінці повідомила синоптикиня Наталка Діденко.

Так, стало відомо, що у четвер, 20 січня сніжитиме на Заході, Півночі та подекуди в центральних областях. У Карпатах сніжитиме сильніше. На Півдні та Сході України - без опадів.

Погода, фото зі сторінки Наталки Діденко

На дорогах спостерігатиметься ожеледиця, так що водіям на дорогах та пішоходам на тротуарах потрібно бути вкрай обачними.
Температура повітря вночі буде -3-9 градусів, на Сході -9-14 градусів. Вдень 20 січня очікується від 3 морозу до 2 тепла, в східних областях -3-8 градусів. Ще буде доволі прохолодно, тож не слід забувати про теплі речі.

Погода в Україні, фото з pxhere

"Завершуємо мудро Різдвяні свята, колядуємо, працюємо, бережемо себе й країну. Христос хрещається!", - зазначила синоптикиня Наталка Діденко.

Нагадаємо, повалені дерева, пошкоджені авто та загиблі: стихія наробила лиха в Україні. У столиці вітер з корінням повиривав дерева, залишилися розбитими автомобілі, внаслідок стихії не обійшлося й без загиблих.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять

Показати ще

Також повідомляв, безстрашні українці пірнули в ополонки освятитися на Водохреща - дівчата в купальниках, хлопці - в кумедних трусах: аж мороз шкірою. Як правильно купатися, рятувальники в Києві вже готові надати безпеку жителя

Раніше Знай писав, у Львові вперше за 100 років зафіксували унікальну аномалію: такі блискавки метав лише Зевс. Львовом пройшлася снігова гроза: надворі заметіль