Українці все частіше почали скаржитися на якість послуг, які надають мобільні оператори. Цього разу це торкнулося і Vodafone.

Скарги були опубліковані на порталі otzyvua.net, де кожен бажаючий може написати те, що він думає про ту чи іншу компанію. Цього разу торкнулося все і мобільного оператора Vodafone.

Vodafone, фото: Знай.uа

Анжеліка написала про те, що вони надають гіршу якість обслуговування. Вона не пам'ятає, скільки років вже є клієнтом даного провайдера, але, останній рік дуже незадоволена.

Скарга, фото: скріншот

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

"Мобільний інтернет працює через раз, ніби з появою 4г почали глушити 3г.від операторів толку в додатку немає від слова зовсім,тебе там тільки засмутять.Списують гроші бо їм так захотілося, а потім не повертають.Відключала сошл і відео пас 3 місяці тому, операторка сказала що вони були підключені заново в 3 години ночі коли я вже спала і списало з рахунку 100 гривень)))).Я не маю наміру платити по 280 гривень щомісяця що б користуватися найгіршим Інтернетом. Накипіло " - йдеться у скарзі.

Vodafone, фото: znaj.ua

Далі вона зазначила, що списують навіть копійки, і попросила виправити свій додаток, щоб приходили повідомлення про повторне підключення послуги.

Наступний відгук написала Вікторія, і вона вирішила поскаржитися на поганий інтернет в місті Херсон. Вона зазначає, що це обласний центр, а Інтернет працює просто жахливо.

Скарга, фото: скріншот

"Я з вашим інтернетом не можу нормально подивитися навіть коротенький відеокліп на Ютубі, оскільки Відео постійно зависає! За що я вам щомісяця оплачую 130 гривень? madmadmad за таке знущання? mad може мені перейти до іншого оператора, якщо ви не в змозі забезпечити нормальний Інтернет?"- пише дівчина у відгуку.

Нагадаємо, що українців змусять прив'язувати паспорт до номера телефону? Експерти пояснили, як працюватиме мобільний зв'язок

Раніше повідомлялося, що в Vodafone підвищили ціни на послуги: скільки українцям доведеться викласти за дзвінки

Також, ловити Інтернет більше не потрібно: у Мінфіцрах українцям пообіцяли "швидкість" від Київстар, Vodafone і lifecell