У четвер, 27 січня 20-річний Артемій Рябчук розстріляв кількох товаришів по службі в Дніпрі. Пізніше він здався правоохоронцям і визнав провину. Зараз злочинець перебуває під вартою. Слідчі шукають свідків і очевидців трагічної події на Південмаші в Дніпрі. Про це повідомляє пресслужба ДБР у facebook.

Слідство встановило, що після того, як підозрюваний Артемій Рябчук зник з місця події, ходив по житлових кварталах міста Дніпро недалеко від Південного машинобудівного заводу. При собі у нього була бойова зброя і він намагався зупинити машину.

Артемій Рябчук, скріншот: Youtube

У ДБР зазначили, що йому вдалося зупинити один з автомобілів. За кермом була жінка, якій він наказав відвезти його в місто Підгородне. У зв'язку з цим слідчі шукають очевидців і свідків, які бачили Артемія Рябчука в зазначений період.

"Просимо небайдужих громадян, які бачили в зазначений період Артемія Рябчука, зв'язатися за телефоном 0800-350-352 (чергова частина ту ДБР в м.Полтаві)", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах

Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати

Показати ще

Скріншот facebook

Варто нагадати, що вночі 27 січня Артемій Рябчук відкрив вогонь по своїх товаришів по службі. В результаті обстрілу загинуло п'ятеро людей, ще кілька в лікарні. За однією з версій таким чином хлопець помстився за знущання з боку товаришів по службі, які почалися після того, як він доповів начальству про бійку.

Раніше Знай писав, батьки строковиків та експрацівники Дніпровської частини Нацгвардії, де Рябчук розстріляв 5 солдатів, перестали мовчати.

Також ми писали, у Дніпрі відбулася церемонія прощання з жертвами розстрілу Рябчука.

Нагадаємо, що у військовій частині 20-річного Артемія Рябчука, який вбив 5 людей, сталося два самогубства.