Мінсоцполітики проведуть навчання з представниками центральних органів виконавчої влади, обласних державних адміністрацій та органів місцевого самоврядування, задля реалізації резолюції Ради Безпеки ООН 1325 "Жінки, мир, безпека".
Про це повідомили на сторінці Мінсоцполітики у фейсбук.
Так, стало відомо, що 4 та 7 лютого 2022 року Мінсоцполітики проводить навчання осіб, відповідальних за виконання Національного плану дій з реалізації резолюції Ради Безпеки ООН 1325 "Жінки, мир, безпека". Варто зауважити, що резолюція стала інституційною рамкою для інтеграції жінок до безпекового сектору.

Фото: Мінсоцполітики

Рада Безпеки закликає держави-члени ООН активно залучати жінок до прийняття рішень на всіх рівнях в рамках національних, регіональних та міжнародних інститутів та механізмів запобігання, регулювання та вирішення конфліктів. Зокрема пропонується активніше залучати жінок у склад військових та поліцейських сил.

"Метою навчання є опрацювання стандартизованих інструментів звітності щодо виконання Національного плану дій. Застосування вищезазначених інструментів звітності полегшить опрацювання та аналіз даних щодо виконання Національного плану дій. У навчанні візьмуть участь представники центральних органів виконавчої влади, обласних державних адміністрацій та органів місцевого самоврядування", - сказано у повідомленні.

Нагадаємо, витрачаємо твоє, а потім кожен своє? Українцям допомогли розібратися, як вигідно вести "сімейний бюджет"

Також Знай писав, торгівля людьми: у Мінсоцполітики попередили українців про серйозну загрозу. Міністр соціальної політики Марина Лазебна обговорила питання щодо протидії торгівлі людьми

Популярні новини зараз

Немає дітей, тому що неправильно "чірікаєтесь": пара була в шоці від вердикту лікарів

Пенсіонерам готують круті зміни з новими сумами – виплати зростуть на 1500 грн

Українцям чітко відповіли з приводу індексації пенсій

Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку

Показати ще

Раніше Знай повідомляв, спереду погладити, а ззаду полизати? Співробітниця "Укрпошти" привласнила поштових марок на 800 тисяч гривень