На третьому році пандемії коронавірусу носіння захисних масок перетворилося на суспільну норму. Однак не всі і не скрізь готові дотримуватися цієї вимоги, а тих, хто закликає до порядку, можуть ще й висміяти. Відео з таким випадком набирає популярності в соцмережі "Тікток".

На опублікованих кадрах жінка, яка сидить в залі кінотеатру в масці, а навколо неї – глядачі, які не дотримуються ні масочний режим, Ні соціальну дистанцію. Обурена відвідувачка нібито вимагала, щоб присутні виконували протиепідеміологічні норми, і цим заважала перегляду фільму.

«А що сталося-то?", - "Типу їй не подобається те що вона «одна» в масці, а всі інші без», «Люди в кіно їли і пили і через це без масок сиділи, а вона говорила, щоб всі маски одягли, тому що масочний режим не скасовували, я погано пояснюю», - розтлумачили те, що відбувається в коментарях.

Думки з приводу того, що відбувається розділилися.

"А прикиньте вона прийде в театр і буде кричати чому Актори на сцені без масок», «Пані та панове, з яких пір в кінотеатрі заборонено їсти попкорн, пити напої? Якщо люди цим займаються - то вони мають повне право сидіти без маски", "Вона спеціально прийшла в громадське місце, щоб був привід повозмущаться», «Якщо жінку це не влаштовує, вона повинна вийти із залу або йти до керівництва кінотеатру і вирішувати це питання. Не заважаючи людям в залі", - впевнені коментатори.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам готують круті зміни з новими сумами – виплати зростуть на 1500 грн

Статус "дитини війни" та 15 тисяч на місяць: що потрібно робити

Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку

"Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником

Показати ще

Скрін, "ТикТок"

Раніше повідомляли, школярів і студентів відправляють на" дистанціонку": коли і як довго діти вчитимуться вдома.

Як повідомляв Знай.uа, школярі побилися після уроків через дівчину - правил вирішили не встановлювати: "довелося везти до Палладін".

Знай.uа писав, вакцина - це"суперзброя"? 1 лютого країна повністю виходить з карантину-більше ніяких масок і комендантських годин.