У соціальній мережі розмістили дуже приємну новину для українців. Стало відомо про те, що аеропорт в Москві закриває свій термінал D. Судячи з усього, санкції починають себе потроху виправдовувати.

Відповідний пост оприлюднили в Telegram-каналі "УНІАН"

Ні для кого не секрет, що через те, що росія почала війну з Україною, практично весь світ почав вводити жорсткі санкції проти агресивного окупанта, який вбиває мирних жителів.

"Московський аеропорт "Шереметьєво" закриває термінал D. літати нікому, нікуди і ні на чому. Тим часом "Уральські авіалінії" повідомили , що без зупинки флоту і розбирання літаків на запчастини зможуть продовжувати польоти лише два місяці. Таку оцінку дав технічний директор перевізника ігор Піддубний", - повідомляється в соціальній мережі.

Важливо підкреслити, що поки Путін намагається всіма силами захопити Україну, страждають самі жителі рф. Економіка росії вже впала до рекордних показників, такої кризи вона не бачила з часів СРСР. Потрібно розуміти, що це все – тільки початок, початок відрізу росії від всієї цивілізації.

Популярні новини зараз

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Крім цього, всім добре зрозуміло, що Україна ніколи не здасться, а росія в підсумку програє цю війну, яку сама ж і почала.

Нагадаємо, що Лавров пояснив бомбардування пологового будинку.

Як раніше повідомляв портал "Zhaj", дружина Анатолія Анатоліча оплакує втрати українців.