Уряд Тверської області російської федерації звернувся з офіційним листом до місцевого хлібозаводу «Волзький пекар». Чиновники попросили підприємство зайнятися благодійністю і допомогти з продовольством для армії, яка задіяна в так званій «спецоперації» на території України.

Відповідне звернення від 13 березня опублікували в телеграм-каналі «Всевидящее ОКО».

«З метою забезпечення необхідних умов для якісного та успішного виконання особовим складом управління Росгравдії по Тверській області службово-бойових завдань в рамках спеціальної військової операції, яка проводиться на території України, просимо Вас розглянути можливість надання благодійної допомоги у вигляді товарів, що реалізовує ваше виробництво», - йдеться у документі.

Чиновники просять «Волзького пекара» пожертвувати на потреби армії хлібобулочні вироби, вироби з тривалим терміном придатності та продукцію з терміном реалізації, що недавно закінчився.

Також тверський уряд пропонує провести благодійний збір продуктів і грошей серед співробітників підприємства. На прийняття рішення керівництву заводу дали термін до 26 березня.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Показати ще

Російський уряд просить підприємства жертвувати їжу для своєї армії

Нагадаємо, окупанти живцем спалили коней під Києвом.

Раніше портал "Znaj" повідомляв, що в Росії зупиняється єдиний завод з випуску танків.