На Львівщині під час ліквідації пожежі сухої трави працівники ДСНС врятували маленьке зайченя. Зараз він знаходиться в пожежній частині.

Про це повідомляють у Держслужбі з надзвичайних подій у Львівській області.

Так, стало відомо, що у Львівській області врятували зайченя. Тварину відвезли в пожежну частину, зараз про не піклуються рятувальники.

Врятований кролик, фото ДСНС

"Зазвичай, під час таких пожеж неминуче гинуть тварини. Цьому маленькому зайченяті пощастило. Його витягли з вогню рятувальники 50-го Державного пожежно-рятувального поста м.Бібрка під час гасіння пожежі сухої трави в с. Кнісело Львівського району", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Врятований кролик, фото ДСНС

Зазначається, що в Україні значно зросла кількість пожеж в екосистемах - лише за добу у Львівській області ліквідували 87 таких загорянь.

Врятований кролик, фото ДСНС

Варто нагадати, що палити суху траву заборонено. Це може бути небезпечно, як для тварин, які там живуть, так і для будинків, розташованих неподалік. Якщо ви побачили палія сухої трави, то повідомляйте про це в поліцію.

Нагадавши, що бійці ДСНС врятували красуню-сову, яку ледь не спалили разом з травою: "не будьте як орки". ДСНС закликає громадян не додавати роботи рятувальникам під час війни

Раніше знай писав, Держекоінспекція закликає громадян не підпалювати суху траву на своїх земельних ділянках та прилеглих територіях. Зараз фахівці ДЕІ продовжують фіксувати підпали сухостою.

Також Знай повідомляв, українцям показали, як ДСНСники протягом місяця рятували життя: стали ангелами-хранителями для мільйонів людей весь цей час вони гасили пожежі і витягали людей з-під завалів