Католицький Великдень: привітання в листівках, прозі і красиві тости

17 квітня 2022 року католицький світ святкує одне з найголовніших свят – Воскресіння Христове. Вітайте рідних і близьких красивою прозою з Христовим Воскресінням. Нехай свято Великодня розквітає у вашій душі самими різними кольорами веселки!

Великдень, фото: скріншот з відео

Зруйновані міста, біженці та черги на квартири: Володимир Зеленський почав працювати над вирішенням проблем, викликаних війною

Президент України Володимир Зеленський разом з архітекторами та місцевою владою розпочав роботу над вирішенням проблем, які принесла війна. Гарант обговорив низку важливих питань, зокрема про зруйновані міста, переселенців.

Популярні новини зараз

"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

Показати ще

Володимир Зеленський. Фото: скрін youtube

Оля Полякова розкрилася з несподіваного боку: "Я просто жінка з двома дітьми в чужому домі"

Зірка українського шоу-бізнесу Оля Полякова зізнається-реалії сьогоднішнього дня для неї з доньками виявилися справжнім випробуванням, адже вони знаходяться далеко від дому. Дівчатам доводиться звикати до буденних справ, чому щиро радіє артистка.

Оля Полякова, instagram.com/polyakovamusic/

Переодягнувся в жінку, щоб втекти: відчайдушного українця зловили прикордонники

Всім чоловікам військового віку від 18 до 60 років заборонено залишати Україну, проте один чоловік спробував обійти заборону, переодягнувшись жінкою і прорвавшись до кордону. Охоронці кажуть, що 26-річний чоловік був виявлений на блокпосту таксі в Одеській області і намагався втекти до Молдови за тимчасовими посвідченнями.

Українець

Дорн замість Путіна і Монатік замість Лукашенка: Російський комік пофантазував, щоб було б, якщо Україна захопила рф і Білорусь

Російський комік Олександр Долгополов висміяв численні заяви пропаганди і самого Лукашенка і путіна про те, що Україна нібито готувалася напасти і створювала ядерну зброю. До того ж він посміявся із заяв про біолабораторіях, які привиділися росіянам в Україні.

Лукашенко і путін, фото: вільне джерело