Друга фаза "спецоперації"? У "Придністров'ї" стався обстріл

У Тирасполі вибухи біля будівлі міністерства держбезпеки, в Придністров'ї показують фотографії від обстріляних гранатометних тубусів. На фото видно відстріляні тубуси від гранатометів, що лежать на дорозі. Кілька днів тому Міноборони Росії заявляло, що друга фаза спецоперації передбачає вихід до кордону Придністров'я.

Вибухи у Тирасполі. Фото: Telegram

Катя Репяхова зробила приємно людині, яка дуже вплинула на її життя: і мова не про Віктора Павлика

Новий пост Катерина Репяхова присвятила практично чужій людині для їх сім'ї, але за її словами, він зробив їй чимало добра. Молода мама відзначила дівчину, яка володіє квітковим магазином біля її під'їзду і повідомила, що вона відновила роботу і вже готова зустрічати клієнтів.

Популярні новини зараз

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

Показати ще

Катя Репяхова, фото з Instagram

Окупант у листуванні з другом визнав поразку Росії: "Тут хоч би вижити"

Українські захисники продовжують створювати пекельні умови для окупантів у Херсонській області. У Мережу потрапило листування російського військового, якому дивом вдалося вціліти. Чоловікові дивом вдалося вціліти після чергового розгрому їх поста в Чорнобаївці.

ВСУ, фото: Facebook

Вову Остапчука розсмішили окупанти, які розпивали оливкову олію з келихів: "Воюємо з середньовіччям"

Як відомо, з моменту вторгнення армії рф в Україну і з її жителями відбувалися страшні звірства. Окупанти розкрадали будинки мирного населення, не боячись відповісти за скоєне, і вивозили все на батьківщину, до своїх родин. І ось, зовсім недавно стало відомо про ще один, досить сміховинний інцидент. Російські солдати, побачивши в будинку української сім'ї привабливу пляшечку оливкової олії, вирішили випробувати його особисто.

Вова Остапчук, фото з Instagram

Українцям розповіли, якими будуть ціни на овочі вже в травні: до дефіциту чого варто бути готовими

Українцям розповіли, що буде з овочами на прилавках супермаркетів вже в травні. Що буде з цінами, а також чи очікувати сильного дефіциту. Ситуація на ринку України в цьому році дійсно неоднозначна, так як впливає не тільки погодний фактор, а й війна. Через неї була зупинена робота частини підприємств, а також розірвався ланцюжок логістичних ланцюжків.

Супермаркет, фото: Знай.uaмаркет, фото: скриншот из видео