Єдиний Білоруський корабель класу "річка — море" конфіскують в Одесі. Про це стало відомо з повідомлення в телеграм-каналі радника міністра внутрішніх справ Антона Геращенка.

Самопроголошений лідер Білорусі Олександр Лукашенко з перших днів російського вторгнення в Україну активно допомагає Путіну, перетворивши країну на плацдарм для ЗС рф. У тому числі Лукашенко використовував єдиний Білоруський корабель "Надія" класу "річка — море" на Дунаї в логістичних операціях в інтересах Росії.

Лукашенко. Фото: скрін youtube

Як повідомляє Антон Геращенко в Одесі конфіскують єдиний Білоруський корабель. Він зазначив, що Державне бюро розслідувань України вже розпочало роботу з націоналізації "надії", яка перебувала в акваторії Дунаю в Ізмаїльському порту біля кордону з Румунією.

Путін і Лукашенко. Фото: скрін з відео

Популярні новини зараз

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

"Вусатий пірат залишився без судна. Дйеталі: так вийшло, що судно з символічною назвою "Надія" конфіскують в Одесі. Це єдиний Білоруський корабель класу "річка-море"", - повідомляє Геращенко.

Скрін telegram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, окупанти шукають вразливі місця ЗСУ, щоб завдати масштабного удару по Донецьку: припинення вогню на "Азовсталі" виявилося брехнею.

Також наш портал інформував, що США і Великобританія відреагували на застосування Росією невідомої речовини в Маріуполі: "притягнемо Путіна до відповідальності".

Крім того, наш портал повідомляв, Володимир Путін відправив 110-річне судно в Чорне море, щоб шукати затонулий крейсер "Москва" і ядерні боєзаряди на дні.