У Міністерстві внутрішніх справ попередили українців про зміни в порядку реєстрації автомобіля. Що потрібно знати водіям, йдеться в повідомленні пресслужби МВС у соціальній мережі facebook.

У МВС повідомили українців про зміну при реєстрації автомобіля. Так, відтепер громадяни можуть реєструвати в ЦНАП не тільки нові, а й старі автомобілі.

Автомобіль. Фото: скрін youtube

"У ЦНАП можна буде реєструвати не тільки нові, а й старі транспортні засоби. Відповідне рішення ухвалив Кабінет Міністрів України вчора на засіданні Уряду. КМУ затвердив зміни, що дозволяють громадянам зареєструвати, перереєструвати і зняти з обліку б/в транспортні засоби в центрах надання адміністративних послуг", - йдеться в повідомленні.

Скрін, відео YouTube ЦНАП

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Раніше в ЦНАП можна було зареєструвати тільки новий автомобіль, а тепер українцям спростили цей процес. Фактично можна вибрати де зручніше скористатися послугою - в сервісному центрі МВС або в ЦНАП.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українців застерегли від небезпечного фейку російських пропагандистів: "Навмисно підміняє поняття".

Також наш портал інформував, за яких умов дитину можуть залишити на другий рік у школі: батькам дали вичерпну відповідь.

Крім того, ми повідомляли, всю сім'ю закрив у підвалі, а дочку ґвалтував разом з поплічниками - СБУ викрило окупанта, який скоїв низку злочинів.