Один з головних банків України "Ощадбанк" повідомив клієнтів про відновлення популярної послуги. Так, українці зможуть взяти кеш-кредит на ряд товарів. Про це йдеться в повідомленні пресслужби банку в facebook.

"Ощадбанк" продовжує відновлювати послуги, якими активно користувалися українці до початку війни. Так, цього разу банк відновив кеш-кредитування на цілу низку товарів. Скористатися послугою зможуть лише ті клієнти, які отримують зарплату або пенсію через "Ощадбанк".

Ощадбанк. Фото: скрін youtube

У фінустанові відзначили, що клієнти в рамках кеш-кредиту зможуть придбати вікна, двері, покрівлі, каркасні або модульні споруди, котли, бойлери, генератори і т.д. це особливо актуально в нинішніх реаліях, коли через бойові дії пошкоджено багато житлових будинків.

Умови кредитування:

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Показати ще
  • сума кредиту - до 250 тис. грн;
  • термін - до 5 років;
  • без застави та поручителів;
  • процентна ставка:
    56% - до моменту підтвердження цільового використання;
    40% - після підтвердження цільового використання.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українців застерегли від небезпечного фейку російських пропагандистів: "Навмисно підміняє поняття".

Також наш портал інформував, за яких умов дитину можуть залишити на другий рік у школі: батькам дали вичерпну відповідь.

Крім того, ми повідомляли, всю сім'ю закрив у підвалі, а дочку ґвалтував разом з поплічниками - СБУ викрило окупанта, який скоїв низку злочинів.