Сестра Меган Маркл, яка проживає окремо, Саманта Маркл благала герцогиню Сассекську перестати "дивитися і нічого не робити" після того, як їх 77-річний батько був доставлений в лікарню.

Даний пост оприлюднили на порталі «Daily Star»

Відчужена сестра Саманта Маркл розлютилася після того, як її батька терміново відправили на невідкладну допомогу після перенесеного інсульту, а Маркл, 57 років, сказала, що Меган повинна перестати «дивитися і нічого не робити».

Саманта порівняла бездіяльність свого брата і сестри з "недбалістю" після того, як її звинуватили в тому, що вона не змогла зв'язатися зі своєю сім'єю після того, як на початку цього тижня вперше з'явилися новини про погане здоров'я Томаса Маркла.

Саманта Маркл

Популярні новини зараз

Для ФОП вступили у дію нові правила

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

77-річний Маркл, колишній директор зі світла, втратив дар мови після інсульту всього за тиждень до того, як він повинен був летіти в Лондон на святкування платинового ювілею королеви.

Поки невідомо, чи відвідає Меган свого батька, який живе всього в декількох годинах їзди від будинку, який вони з принцом Гаррі ділять в Монтесіто, штат Каліфорнія.

Саманта Маркл стала емоційною, коли говорила про "недбалість" Меган під час інтерв'ю для GBNews.

Вона сказала: "Він стільки пережив. Два серцевих напади, пандемія і тепер інсульт. Ніхто з нас нічого не чув від Меган — це недбалість". Якщо вона не може знайти це в своєму серці або мати моральну совість, щоб зробити крок вперед, тоді їй соромно. У нього не так багато часу. Їй доведеться жити з цим до кінця свого життя".

Меган Маркл і її батько

Саманта продовжувала: "Вона все це бачить. У мене таке відчуття, що зараз я буду крутити колеса, намагаючись звернутися до її серця. Вона могла зв'язатися з ним, щоб все залагодити, в будь-який час, але вона цього не зробила. Як вона може дивитися, як він так страждає? Хто це робить?"