Налякані росіяни знову штурмують соцмережі коментарями про те, що їхня влада, м'яко кажучи, робить недостатньо, аби захистити країну від зовнішніх загроз.

Таку паніку викликала пожежа в Ростовській області, де сьогодні, 22 червня, загорівся Новошахтинський нафтопереробний завод, пов'язаний з Віктором Медведчуком. Російські ЗМІ навіть заявляють, що за словами очевидців завод загорівся через дрон-камікадзе.

"Знову схвильованість висловлять. Ніякої зрозумілої реакції. Ні на обстріли ДНР, ні на обстріли території РФ, ні на блокаду Калінінградської області. Зате скільки гучних заяв було: та ми, та ось зараз як вдаримо. Навіть по Києву жахнути бракує яєць", - обурюються "стурбовані" росіяни.

Пожежа на російському нафтопереробному заводі, скріншот з відео

"Багатостраждальні" росіяни вправляються у кмітливості, навіть не здогадуючись, що знову виставляють себе на посміховисько. Хоча їм не звикати. Попри ці нарікання на владу, дехто відверто визнає, що росія багато де осоромилася, навіть наводять конкретні ситуації. Українці точно не дивуються, а от для деяких громадян країни-агресора це може стати відкриттям.

Популярні новини зараз

Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки"

Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку

Показати ще

"А вичікувати і терпіти будемо поки в Кремль не прилетить чи це теж потерпимо?", "Скоро будуть удари по центрах прийняття рішень", "Яка різниця - Байрактар чи ще якийсь безпілотник? Це Ростовська область вже", "Дрони літають по нашій території - це як? Коли верхи зрозуміють, що все це дуже серйозно?", "У черговий раз проср*ли. Сором", "Потрібно щоб до Москви долетіло чи що?", "А де було ПВО? Чому не контролюють по максимуму всю лінію зіткнення? Жесть, звісно", "Просто нереальний прой*б. Це як випадок з танком, який своїх жахнув", "Знов терпимо, так?", "А довго ми це будемо терпіти?", "А чому мовчите, що це зробив безпілотник? І не виклали момент вибуху. Чому недоговорюєте?", "Давно потрібно було знести Київ, каменя на камені не залишити", - пишуть в істериці росіяни, яким знову знатно підгоріло.

Пожежа на російському нафтопереробному заводі, скріншот з відео

Коментарі росіян у Телеграмі

Коментарі росіян у Телеграмі

Коментарі росіян у Телеграмі

Коментарі росіян у Телеграмі

Коментарі росіян у Телеграмі

Коментарі росіян у Телеграмі

Коментарі росіян у Телеграмі

Нагадаємо, рашисти замовили шашлик у Херсоні й отримали рахунок автоматною чергою: "Вкладуться у чорні мішки для сміття"

Також ми писали, як українцям отримати необхідні довідки дистанційно: детальна інструкція ПФУ

Нагадаємо, дефіцит солі та сильне здорожчання гречки й овочів: як зміняться ціни на популярні продукти вже найближчим часом