Як прогнозує відома українська синоптикиня Наталія Діденко, сильна спека ще триватиме в Україні два дні. А вже у четвер, 30-го червня, вона послабне.

Згідно з її прогнозом, лише західні області ще затримаються серед +30+34 градусів, там зниження температури повітря передбачається з 2-го липня, у суботу. Про це йдеться у новій публікації Наталки Діденко на її особистій сторінці в соцмережі Фейсбук.

"А поки що, завтра, 29-го червня, практично повсюди в Україні буде спекотно. Максимальна температура повітря коливатиметься в межах +28+33 градусів, у західних областях - найгарячіше, +30+35 градусів, трохи нижче - у Сумській, Харківській та Луганській областях, +26+29 градусів.", - йдеться у повідомленні синоптикині. Наталка Діденко

Прогноз погоди: meteopost.com

Наталка Діденко прогнозує, що більшу частину доби 29-го червня очікується суха погода, вже аж ввечері короткочасні дощі та грози пройдуть у північних областях України та подекуди в центральній частині.

Популярні новини зараз

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Показати ще

"До речі, ще найближчої ночі може локально линути у Вінницькій, Черкаській, Київській областях та на півночі Одещини. У Києві середа обіцяє спеку, до +30+33 градусів. Невеликий дощ можливий найближчої ночі, а злива з грозою також очікується у Києві завтра ввечері. У денні години суттєві опади - навряд.", - йдеться у її прогнозі. Наталка Діденко

Синоптикиня прогнозує, що ослаблення спеки в Україні, окрім західних областей, передбачається у четвер, 30-го червня. У західній частині стане легше дихати з 2-го липня.

Нагадаємо, що садити і які роботи виконувати наприкінці червня: місячний посівний календар дачника

Також ми писали, як позбутися колорадського жука без хімії: народні способи, які врятують картоплю

Нагадаємо, вирощування кабачків на власному городі: не пропустіть один дуже важливий етап наприкінці червня