32-річного самбіста з Мінська, який працював у хокейному клубі "Динамо" і має фото з білоруським диктатором олександром лукашенком, жорстоко побили у Сочі.

Відео інциденту опублікували місцеві Телеграм-канали. Сталося це у неділю, 3 липня, під час відпочинку на пляжі російського міста Сочі. 23-річний білорус Микита Гараєв заступився за молодших сестер і отримав на горіхи від місцевих працівників. Забрали його звідти вже до реанімації.

Працівники пляжу "Фрегат", як йдеться у підписі до відео, грубо звернулися до двох дівчат віком 6 та 14 років. За них заступився старший брат Микита. Троє робітників намагалися його відштовхнути, після цього почалася бійка.

Бійка у Сочі, кадр з відео

Повідомляється, що на допомогу пляжникам прийшли ще десятеро людей з палицями й прутами. Після бійки до білоруса довелося викликати швидку.

Популярні новини зараз

ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Відомо, що батько потерпілого хлопця виступав у 2021 році у складі хокейної збірної Гомельської області. А коли вона зіграла проти команди білоруського диктатора лукашенка, чоловіка визнали найкращим гравцем своєї команди. Саме після цього його син зміг сфотографуватися із самопроголошеним президентом.

Що цікаво, згідно з інформацією білоруського видання "Наша Ніва", Гараєв стежив за соцмережами своїх колег і писав на них характеристики для керівництва.

Бійка у Сочі, кадр з відео

Бійка у Сочі, кадр з відео

Нагадаємо, Лукашенко заявив, що Україна – монстр, створений Західною Європою з "долею" нацистської Німеччини, а потім виправдав друга путіна

Також ми писали, Олександр Лукашенко погрозами хоче змусити приєднатися до їх із путіним кволого союзу: "Якщо хочуть зберегти суверенітет"

Нагадаємо, путін може вбити Олександра Лукашенка через війну в Україні, які сценарії розглядають у Кремлі