Зниження цін на олію чекати не варто: що буде у 2023 році, зростання на 18 відсотків - не межа

Коли українці заходять у улюблене "АТБ" або "Сільпо", то бачать зростання цін на багато категорій товарів. І якщо вартість овочів, фруктів, солі ще можна пояснити, то чому дорожчає олія – загадка. На початку повномасштабного вторгнення припинили роботу всі олійні заводи. Сьогодні вдалося відновити роботу 15-ти.

Рослинна олія, фото: 34 канал

Автомобілістам повідомили, які суми вони повинні сплатити до Пенсійного фонду

Українцям нагадали, що при набутті права власності на легкові автомобілі, що підлягають першій державній реєстрації в Україні, потрібно сплатити збір на обов’язкове державне пенсійне страхування. Це передбачено пунктом 7 статті першої Закону України "Про збір на обов’язкове державне пенсійне страхування".

Популярні новини зараз

Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів

Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Автомобіль. Фото: скрін youtube

Російський військовий КАМАЗ роздавив дитину та двох дорослих: "Жорстокості немає меж"

Російські загарбники накоїли чимало лиха на українській землі й щоразу від їхніх злочинів кров холоне у жилах. Уповноважений Президента України з прав дитини Микола Кулеба розповів про ще один моторошний інцидент. На особистій сторінці в соцмережі Фейсбук Микола Кулеба 25 липня повідомив, що російський військовий КАМАЗ роздавив дитину та двох дорослих на трасі між Мелітополем та Бердянськом.

Російський окупант. Фото: скрін youtube

Нова байка від вусатого диктатора про поляків, які тікають в білорусь — локшина на вухах не тримається

На телебаченні лукашенка телеведуча новин розповіла нову байку про поляків, які тікають до білорусі. На телебаченні лукашенка телеведуча новин розповіла нову байку про поляків, які тікають до білорусі. Диктор спочатку розповіла, що у Польщі зросла інфляція до 16 відсотків, хоча очікували її зростання у серпня. Тому "страх голодної зими гонить поляків у білорусь за продуктами".

лукашенко. Фото: скріншот Youtube

Чому долар підскочив у ціні і чим це загрожує Україні: президент школи економіки пояснив курс валют

Одного дня українці прокинулися і з жахом виявили подорожчання долара на 25 відсотків. Такі ситуації не можуть не напружувати і так неспокійну ситуацію в країні. Особливо коли українці до ладу не розуміють, через що НБУ зробив це так різко.

Курс долара в Україні, скріншот до відео з каналу "акценти" в YouTube